Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/2/2017

Ja s’ha establert el calendari 2017 de la recollida mòbil de residus especials per empreses

La primera recollida es farà el dimarts 21 de març coincidint amb la Setmana Ambiental.

Des de ja fa anys s’organitza una recollida de residus especials (tòxics i perillosos) adreçada a tallers i petites empreses que es fa 3 cops l'any.

Aquest servei és prestat per l’empresa gestora Bidones JP Garcia, SL (codi de gestor E-945.06), adjudicatària del procés de contractació fet per l'Ajuntament.

Com ja és habitual les recollides es faran a la deixalleria municipal (C/Eduard Rifà, 74-76) de 9 a 13h i cal enviar el formulari de participació prèviament a l’empresa gestora (vegeu apartat de documentació adjunta).

Dates de recollida any 2017

- 21 de març

- 25 de juliol

- 21 de novembre

La majoria d'empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos. Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant. La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament.

Per a més informació sobre la recollida, podeu adreçar-vos al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament (93 850 66 66, ext. 20120 mediambient@manlleu.cat).


Imatges relacionades

deixalleria

Documentació adjunta

Data de modificació: 10/02/2017 11:13:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter