Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/2/2017

La instal·lació de nous motors de filtratge d’aigua i d’un nou sistema de desinfecció per ultraviolats obligarà a tancar la Piscina municipal de Manlleu durant 4 dies

Els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer la Piscina municipal de Manlleu romandrà tancada per obres. Les actuacions que s’hi faran suposaran una millora molt important per a l’equipament ja que la instal·lació d’un nou sistema de desinfecció de l’aigua per ultraviolats, millorarà la qualitat de l’aigua i de l’aire, a més de suposar un estalvi energètic important.

La Piscina municipal de Manlleu romandrà tancada al públic els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer. El motiu del tancament és acabar les accions de millora que s’estan realitzant a l’equipament i que per la seva fase final necessiten del buidat de la piscina. 

Les obres de millora consisteixen en la instal·lació de nous motors de filtratge d’aigua  i d’un nou sistema de desinfecció per ultraviolats. 

  • La instal·lació de nous motors de filtratge d’aigua amb variadors de freqüència han de garantir una millor recirculació de l’aigua de bany i un menor consum elèctric.
  • La instal·lació d’un nou sistema de desinfecció de l’aigua per ultraviolats ha de donar millor qualitat de l’aigua i de l’aire, a més de suposar un estalvi energètic important. 

Concretament, la instal·lació d’aquest nou sistema és un avenç important en la qualitat ambiental de la piscina, i una millora important en les condicions de l’aigua de bany que ha de repercutir directament en el benestar dels usuaris de la piscina. 

A la recepció de la piscina hi haurà les memòries de les actuacions que s’hi realitzaran per si les persones usuàries de l’equipament volen consultar-les o conèixer les millores més a fons. 

El pressupost total de l’actuació ascendeix a 111.000 €, recursos econòmics que s’han obtingut de romanents i subvencions de l’exercici 2016. 


Imatges relacionades

170207 piscina

Data de modificació: 07/02/2017 10:32:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter