Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/2/2017

Manlleu s’adhereix a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra i a la Campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament d’acord amb l’ACM i la FMC han elaborat una proposta d’acord en suport a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra i a la Campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La proposta d’acord que han elaborat el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament d’acord amb l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya proposa els següents acords: 

  • Declarar l’Ajuntament de Manlleu adherit a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra. 
  • Sumar-se a la campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 
  • Convocar a la ciutadania a mobilitzar-se assistint a la convocatòria de manifestació de la campanya Casa Nostra És Casa Vostra que es celebrarà a Barcelona el proper 18 de febrer. 
  • Fer arribar aquest acord al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, a la Federació de Municipis de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a la Campanya Casa Nostra És Casa Vostra, així com a les entitats socials del municipi (o ens local supramunicipal si és el cas). 

Per mostrar el compromís del món local català amb les persones refugiades es farà un acte públic el proper 15 de febrer a Barcelona, on es farà una crida a la participació ciutadana a la manifestació a favor de l’acollida de les persones refugiades que es realitzarà el 18 de febrer de 2017. 

En els propers dies es convocarà també als representants dels municipis adherits a una reunió de seguiment de la Campanya de suport a l’acollida de població refugiada del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per rendir comptes de la tasca realitzada i presentar les accions a dur a terme en endavant. 

A la web de la campanya hi podreu trobar un manifest que es pot signar a títol individual, d’empresa o d’entitat https://www.casanostracasavostra.cat/


Imatges relacionades

170201 logo_casanostra_casavostra

Data de modificació: 01/02/2017 09:13:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter