Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

31/1/2017

Al final de la tercera edició, la MGA es consolida com un reactiu cultural i comercial de Manlleu

Manlleu Galeria d’Art ha tancat la tercera edició, aquest mes de gener, amb el compliment dels grans objectius pels quals es va crear. La mostra ha assolit, d’una banda, la missió de dinamitzar els locals desocupats de les artèries comercials del municipi. Un dels locals es va vendre al novembre, poc després d’haver començat l’edició d’enguany.

Durant els dos mesos que ha durat la MGA, s’han rebut diverses peticions d’informació sobre els locals de persones interessades en llogar-los o comprar-los. Una circumstància similar havia succeït l’any anterior -2015- quan es van aconseguir ocupar alguns dels locals. D’altra banda, la dimensió cultural de la mostra també ha tancat l’edició amb un resultats més que satisfactoris, les obres exposades als aparadors han cridat l’atenció dels visitants i, algunes d’elles -incloses les del Mercat d’Art- han trobat comprador. 

Des de l’Ajuntament de Manlleu, es fa una valoració molt positiva de la tercera edició de la mostra, que s’ha consolidat com un espai de visualització dels espais comercials buits de la ciutat i d’apropament de l’art contemporani a la ciutadania. Els organitzadors volen agrair als propietaris la cessió temporal dels seus locals i als artistes, que mostrin el seu talent a través de les seves creacions.  També agrair el suport del MAB Manlleu i el sector comerç al menor. Tot plegat, asseguren, “és un bon exemple de treball conjunt entre comerç i cultura que fa la ciutat”. 

La MGA se situa en el mapa de l’art contemporani

La Manlleu Galeria d’Art ha aglutinat a Manlleu persones d’arreu de Catalunya interessades en el món de l’art i ha aconseguit posicionar la ciutat en els circuits d’art que, sovint, estan molt centralitzats a les grans capitals.

Una de les novetats d’enguany, la Jornada d’Art Contemporani (5 de Novembre) va ser un èxit, amb activitats com taules rodones, xerrades, performance, dinar, visita guiada, etc. Així, doncs, la iniciativa de concentrar totes les activitats en una única jornada va tenir el seu impacte i es vol mantenir de cara a futures edicions.

 


Imatges relacionades

170131 MGA

Data de modificació: 31/01/2017 11:22:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter