Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

30/1/2017

Una quarantena de persones participen a la trobada per compartir experiències i presentar noves activitats de Temps x Temps

Al banc de temps de Manlleu, que va néixer l’any 2009, s’hi han apuntat 450 persones, 38 de les quals s’han inscrit durant l’any 2016

Temps X Temps a través de l’acte “Temps X conèixer i compartir experiències “, celebrat a l’Espai Rusiñol, va presentar les noves activitats que es faran de gener a juny. 

Una quarantena de persones van assistir el passat divendres 27 de gener a “Temps x conèixer i compartir experiències”. Aquest acte informatiu i lúdic es va organitzar tant per a les persones que participen a Temps X Temps (TXT) com per a les persones que ho volien conèixer. A l’acte hi va assistir la regidora de Participació Ciutadana, M. Teresa Gallifa. 

En primer lloc es va recordar que TXT és un intercanvi gratuït de serveis entre persones que viuen o treballen a Manlleu. Una persona ofereix un servei i en pot rebre un altre a canvi. Es basa en el principi d’ajuda mútua entre la ciutadania.

A aquest banc de temps, que va néixer a Manlleu l’any 2009, s’hi han apuntat 450 persones, 38 de les quals s’han inscrit durant l’any 2016.

Són gent de tots els barris de Manlleu i d’edats ben diferents, de 18 a més de 65 anys. De gener a desembre de 2016 s’han fet 252 intercanvis individuals, grupals i comunitaris: acompanyar persones que necessiten ajuda, practicar oralment idiomes estrangers, ensenyar de manera pràctica noves tecnologies, ensenyar a cosir  i fer patrons... 

Al llarg de l’acte es van presentar les activitats que es faran de gener a juny i es va donar el díptic on hi ha tota la informació. Per acabar i amenitzar la trobada un participant de TXT, l’Adrià Ballús, va cantar i tocar amb la guitarra 4 cançons pròpies. L’acte es va celebrar a l’Espai Rusiñol. 


Imatges relacionades

170130 activitats txt

Data de modificació: 30/01/2017 11:52:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter