Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/6/2016

Un total de 380 persones han visitat l’exposició “El tabac al descobert”

Concretament hi han passat 8 grups de 1er d’ESO -208 alumnes- i 6 grups de 2on d’ESO -143 alumnes- dels Centres educatius de Manlleu. Durant la visita han fet tallers en grup orientats per professionals sobre el tema del tabac i han deixat en un mural les seves impressions sobre el tabac.

Dins el marc de la XVII Setmana Sense Fum –del 24 al 31 de maig- entre les activitats i actes per sensibilitzar a la ciutadania de la importància que té per a la salut el no iniciar-se en l’hàbit tabàquic, i en contribuir a mantenir un ambient lliure de fum. Del 25 de maig al 6 de juny de 2016 al Museu del Ter s’ha pogut visitar l’exposició  EL TABAC AL DESCOBERT, cedida per l’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i coordinada des de l’Àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació i les infermeres del CAP de Manlleu. 

Encara que estava dirigida especialment als alumnes de 1er Cicle d’ESO ha estat oberta a la resta de la ciutadania en general. L’objectiu és refermar l’actitud a les persones que no han fumat mai, i alhora evitar o retardar l’experimentació amb el tabac. 

Un total de 380 persones han visitat l’exposició. Concretament hi han passat 8 grups de 1er d’ESO -208 alumnes- i 6 grups de 2on d’ESO -143 alumnes- dels Centres educatius de Manlleu acompanyats dels seus tutors, durant la visita han aprofitat per fer tallers i treballar en grup orientats per professionals sobre el tema del tabac i han deixat en un mural les seves impressions sobre el tabac.


Imatges relacionades

Exposició

Data de modificació: 14/06/2016 15:12:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter