Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/1/2017

Més facilitats per accedir a Garantia Juvenil

El programa de Garantia Juvenil per fomentar la inserció laboral entre els joves ha modificat els seus requisits per tal de facilitar-ne l’accés.

A partir d'ara, les persones d'entre 16 i 30 anys s'hi podran inscriure l'endemà mateix de trobar-se en situació d'atur o d'haver acabat els estudis. Fins ara, era obligatori estar 30 dies sense treballar ni estudiar.

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa d’àmbit europeu per fomentar la inserció laboral i reduir la taxa d'atur juvenil dirigida a joves d'entre 16 i 30 anys que hagin finalitzat els seus estudis i estiguin en situació d’atur. La inscripció al programa permet a les persones beneficiàries acollir-se a diversos programes que es tradueixen en ofertes de feina, pràctiques, beques o formació específica. És un requisit de diverses accions que gestiona l'OPE, com ajuts a la contractació, el programa Fem Ocupació per a Joves o el programa Joves per l'Ocupació. El mes de desembre, l'Ajuntament de Manlleu va contractar 5 joves amb un contracte de pràctiques per mitjà d’aquest Programa. Aquelles persones que vulguin inscriure's a Garantia Juvenil poden fer-ho en línia a través del seu web. Des del Servei d'Ocupació de l'OPE.

Visita el blog de notícies econòmiques de Manlleu femxarxa.cat

 


Imatges relacionades

garantia

Data de modificació: 17/01/2017 14:27:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter