Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/1/2017

Arrenquen les Festes dels Tonis 2017, la festa d’hivern de Manlleu

Demà divendres dia 13 de gener, a les 9 del vespre, el pregó tindrà lloc a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, que obrirà les festes d’enguany, a càrrec de Jaume Collell, periodista, músic i actor manlleuenc.

Les Festes del Tonis s’iniciaran demà divendres dia 13 de gener, a les 9 del vespre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, amb el pregó de Tonis. El pregó anirà a càrrec de Jaume Collell, periodista, music i actor de Manlleu i donarà el tret de sortida a les Festes dels Tonis 2017 que s’allargaran fins el 28 de gener.

Després del pregó, a les 10 del vespre tindrà lloc el sopar informal de Tonis a la Sala les Dames. La resta d’actes de les Festes dels Tonis es concentren els dies 17 i 22 de gener.

I no podeu faltar a la cita i gaudir del teatre dels Tonis, aquest any amb l’obra de Bernard Shaw, Pigmalió, adaptació i direcció de Montse Albàs, els dies 20 i 21 de gener, a l’espai Rusiñol.

Aquest any destaquem l’acte de presentació del treball de recerca sobre “El Ball de Ciri a Manlleu”, a l’auditori Roca del Museu del Ter, el divendres 27 de gener.

Dimarts dia 17 de gener:

12h MISSA en honor del Sant i dels difunts del Gremi de Tonis (acompanyats per la coral de la parròquia).

20h CERCAVILA “passant dels Traginers” acompanyats per la banda RIVERTER. Sortida Plaça Fra Bernadí. Al final, Rom Cremat al Club Tennis Manlleu.

Divendres 20 i Dissabte 21 de gener:

21:30h OBRA DE TEATRE: “Pigmalió” amb Pierrot Teatre. Direcció: Montse Albàs. Lloc: Espai Rusiñol – Associació Teatre Centre.

Venda d’entrades a la Junta dels Tonis i Llibreria Jordà del C/ del Pont / 938513804.

Diumenge dia 22 de gener:

8h ESMORZAR DE TRAGINERS al Mas Roca.

10h MISSA SOLEMNE a la parròquia de Santa Maria cantada per la Família Ramirez. En sortint Benedicció de Cavalleries i Passant dels Tres Tombs acompanyats per la banda RIVERTER i els grallers i bastoners de Taradell.

12h SARDANES a la Plaça Fra Bernadí amb la cobla Lluïsos.

13h BALL DEL CIRI, la dansa tradicional de les festes dels Tonis de Manlleu amb la cobla Lluïsos. A la plaça Fra Bernadí.

Divendres dia 27 de gener:

20:30h PRESENTACIÓ del Treball de Recerca sobre “El Ball del Ciri de Manlleu”, a càrrec de Joan Arimany amb l’equip impulsor de l’Associació Sant Antoni Abat. Lloc: Auditori Roca del Museu del Ter.

Dissabte dia 28 de gener:

SOPAR de Tonis i FI DE FESTA.

Durant el Passant i Ball del Ciri es celebrarà el XXXVI CONCURS FOTOGRÀFIC Tonis 2017 i el IV CONCURS FOTOGRÀFIC a través de Xarxes Socials amb hastag #TonisMN17. Podeu consultar les bases a www.tonismanlleu.cat

 

Per a més informació: www.tonismanlleu.cat


Imatges relacionades

Tonis

Data de modificació: 16/01/2017 08:00:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter