Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/1/2017

Curs de reciclatge de Salvament i Socorrisme aquàtic a la Piscina municipal de Manlleu

La jornada de reciclatge està prevista pel dissabte dia 18 de febrer al matí. Les inscripcions s’han de tramitar a la web de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme abans del dia 10 de febrer.

El dissabte dia 18 de febrer, a partir de les 9 del matí, es realitzarà el curs de reciclatge de Salvament i Socorrisme de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme a la Piscina municipal de Manlleu. Aquest curs va destinat a aquells titulats i titulades en Salvament i Socorrisme, ja sigui amb titulacions obtingudes a través de la Federació, Creu Roja o altres entitats que fessin aquesta formació, que necessiten tenir el reciclatge (biennal). 

La inscripció al curs de reciclatge s’ha de fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme https://www.salvament.org Cal buscar en l’apartat  “Ser socorrista”, i concretament al lloc “recicla’t i renova’t” https://salvament.org/wordpress/ser-socorrista/renova-i-recicla/ 

Caldrà imprimir i omplir el full d’inscripció i enviar-lo, juntament amb el resguard de pagament,  per  correu electrònic a la Federació Catalana de SOS fcss@salvament.org fent constar la data del curs, 18 de febrer, i el lloc on es realitzarà, Piscina municipal de Manlleu. La data límit d’inscripció és el divendres 10 de febrer. 

També cal imprimir el test de preguntes teòriques que trobareu juntament amb el full d’inscripció i presentar-lo contestat en el moment de fer el reciclatge. 

Per a més informació podeu adreçar-vos a la Piscina Municipal de Manlleu durant el seu horari d’obertura, trucar al telèfon 938511355 o bé enviar un correu electrònic a esports@manlleu.cat


Imatges relacionades

170112 soco

Data de modificació: 12/01/2017 12:47:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter