Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/12/2016

Patinada gratuïta a la pista de gel del BadaNadal el 28 de desembre al migdia “pels més animals”

Manlleu organitza una Innocent party animal on ice el 28 de desembre de les 14 a les 16 h. Totes aquelles persones que vinguin disfressades d’animal patinaran gratuïtament, convertint així els animals en els reis de la pista de gel del Badanadal per unes hores.

L’activitat, organitzada amb l’objectiu d’ampliar el ventall d’opcions per patinar gratuïtament a la ciutadania i rendibilitzar els migdies a la pista de gel, pretén ser la primera de moltes edicions, que es celebraran cada any a la pista de gel durant la diada dels Sants Innocents. 

Qui es presenti, el dia 28 de desembre, disfressat o disfressada d’animal durant aquesta franja horària podrà gaudir d’una patinada de 45 minuts gratuïta. Durant el matí del dia 28 de desembre, entre les 11 i les 14 hores, també s’aplicarà un descompte, podran patinar disfressats/des per només 5,20 €. 

Abans d’aquesta festa, el Badanadal ofereix moltes altres activitats pensades per que aquests dies de Nadal siguin diferents i especials per a tota la família. Podeu consultar-les www.badanadal.cat 

Les pistes de gel del Badanadal estan obertes de les 11 a les 20 hores, els dies laborables, i fins a les 21 hores els dissabtes, diumenges i festius; i els més atrevits poden baixar amb trineu pel triple tobogan de 20 metres de llargada, situat al costat de les pistes. Els més petits de la casa poden gaudir de les diferents activitats de joc programades a la ludoteca, una carpa climatitzada i situada al costat del parc de gel.  Aquestes instal·lacions estaran obertes fins al 8 de gener, per tal que les famílies en puguin gaudir de Nadal a Reis. 

Els amants dels productes de tendència encara poden visitar i comprar al POP-UP EXPRESS, situat a l’antic edifici de la Cooperativa (just al costat de les pistes de gel), que estarà obert fins al 5 de gener. Enguany, ”la botiga de botigues” celebra la seva setena edició. 

Destacar com a properes activitats: 

Divendres, 23 de desembre, a les 20 h.

MMMM, TAST DE POESIA I RECITAL DE FORMATGES.

IDEA’T: Manlleu, cultura i gastronomia.  Una proposta disruptiva que apropa cultura i gastronomia: Després d’un any i diverses representacions arreu del país, Biel Barnils i Isaac Gelabert tornen a Idea’t carregats amb poemes i úblics. Un tast de formatges d’autor i poesia, en una edició única i especial, en companyia del  músic saxofonista manlleuenc Pep Poblet. L’activitat es farà a la Sala d’exposicions de Can Puget, i l’import de l’entrada al tast és de 6 €. 

Dissabte, 24 de desembre, de les 17 a  les 19 h.

CAGA-TIÓ POPULAR. Un tió gegant s’instal·la a plaça Fra Bernadí, i en farà una de ben grossa! Activitat oberta a tothom, especialment pensada per què els menuts i menudes de casa en gaudeixin.


Imatges relacionades

161221 patinada_animal

Data de modificació: 21/12/2016 15:12:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter