Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/12/2016

Xerrada sobre estalvi energètic adreçada a la gent gran

La xerrada va tenir lloc la setmana passada al Casal Cívic Frederica Montseny i alguns dels temes tractats i que van generar més interès van ser el com entendre les factures i els diferents descomptes i bonificacions socials existents.

El passat 30 de novembre a les  quatre de la tarda es va realitzar al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu una xerrada sobre estalvi energètic adreçada a l’Associació de la gent gran. 

L’acte va consistir en una sessió informativa respecte subministraments bàsics de llum, aigua i gas. Els temes més tractats varen ser des de cóm entendre les factures fins als diferents descomptes i bonificacions socials existents. La xerrada va donar també alguns consells d’eficiència energètica. L’objectiu era donar eines per reduir la despesa energètica a la llar i donar a conèixer la tasca que fan els Serveis Socials en aquest àmbit. 

A la xerrada, a la que van assistir 25 persones, és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels plans d’ocupació i del Projecte Treball als Barris. 

Està previst fer una altra xerrada, oberta a tothom, al mateix centre cívic el dia 21 de desembre al matí.


Imatges relacionades

161213 xerrada_estalvi

Data de modificació: 13/12/2016 12:05:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter