Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/12/2016

L’AEC Manlleu organitza diumenge la festa del Futbol 7, activitats solidàries amb el càncer infantil al Camp municipal d’Esports

Durant aquest cap de setmana, 3 i 4 de desembre, es podran comprar polseres solidàries per ajudar a la investigació en la lluita contra el càncer infantil, a més de gaudir de la festa del Futbol 7 el diumenge al matí.

L’AEC Manlleu ha programat un cap de setmana ple de solidaritat i esport.  Durant tot el cap de setmana es podran comprar les polseres solidàries per ajudar a la investigació per combatre el càncer infantil, una campanya impulsada juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu. 

El diumenge 4 de desembre es farà la festa del Futbol 7, amb un seguit d’activitats lúdiques i esportives obertes a tothom, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. A partir de les 2 del migdia, es disputarà el partit amistós que enfrontarà l’AEC Manlleu i el CE Moià en categoria Infantil. En aquest partit, la sacada d’honor anirà a càrrec de Anna Bermudo Pujol, afectada de càncer infantil.


Imatges relacionades

161201 cartell festa f7 aec

Data de modificació: 01/12/2016 12:08:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter