Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/11/2016

Animalad@, escultures i obres de ferro reciclat d’Aleix Fontserè a Can Puget

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 3 de desembre, a les 18.30 h, i es podrà visitar fins el 25 de desembre. La mostra comprèn, majoritàriament , escultures d’animals molt realistes amb el to personal de l’Aleix, que sorprenen per la seva expressivitat i originalitat.

Can Puget acull durant el mes de desembre l’exposició Animalad@, escultures i obres de ferro reciclat d’Aleix Fontserè. En aquesta exposició es podran veure les últimes obres de l’artista, de tots els formats. Majoritàriament són escultures d’animals molt realistes amb el to personal de l’Aleix, que sorprenen  per la seva expressivitat i originalitat. El visitant també podrà gaudir d’altres obres i peces en ferro reciclat. 

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 3 de desembre, a les 18.30 h, i es podrà visitar fins el 25 de desembre a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) de Manlleu. 

Aleix Fontserè Estrada

Nascut el 1962, és planxista d’ofici. Autodidacta, inquiet, actiu, aprofita qualsevol material que cau a les seves mans per convertir-lo en una creació artística. És escultor de material reciclat i té una llarga trajectòria en el món de l’artesania amb el reciclatge.


Imatges relacionades

161128 Aleix_Fontseré_expo

Data de modificació: 28/11/2016 13:17:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter