Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/6/2016

La Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà el proper dissabte dia 18 de juny

L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, ampliant una hora cada dia respecte l’any passat.

Des del dia 1 de juny es poden tramitar els abonaments d’estiu a la recepció de la piscina coberta. 

La Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà de nou les portes el proper dissabte dia 18 de juny i allargarà temporada fins el dissabte dia 10 de setembre. 

Com a novetat d’aquest estiu, l’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, ampliant així una hora cada dia, els 7 dies de la setmana, a excepció dels dies festius 24 de juny i 15 d’agost, que la instal·lació romandrà tancada. 

S’ofereixen abonaments de caràcter mensual o per tot l’estiu, amb descomptes importants per abonaments familiars. Els abonaments d’estiu ja es poden tramitar a la recepció de la piscina coberta, des del dia 1 de juny. Per tramitar els abonaments és imprescindible presentar el DNI per registrar les dades personals dels interessats, així com signar la sol·licitud d’abonament corresponent. 

Per la tramitació dels abonaments familiars es comprovaran les dades al padró municipal, per garantir el criteri d’empadronament dels membres en un mateix domicili. 

Els preus, tant de les entrades com dels abonaments, seran els mateixos de l’estiu passat. 

Per a més informació i per inscripcions cal adreçar-se a la mateixa Piscina municipal d’estiu o a la coberta (de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i diumenges de 10 a 14h), o consultar al web municipal www.manlleu.cat


Data de modificació: 14/06/2016 09:51:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter