Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/11/2016

Més de 5500 tapes venudes al Tasta’mmm de Nit del Mercat municipal de Manlleu

En el marc de la 3a nit de tapes del Mercat Municipal de Manlleu 15 parades van oferir, al nombrós públic assistent, un assortiment de 100 tapes i platets elaborats amb els millors productes de les seves parades.

Èxit de públic a la 3a edició de la Nit de Tapes que va tenir lloc aquest dissabte al Mercat Municipal de Manlleu. Des de les 7 de la tarda i fins les 11 de la nit, les 15 parades participants van oferir, al nombrós públic assistent, un assortiment de 100 tapes i platets elaborats amb els millors productes de les seves parades. 

El Tasta’mmm va comptar amb la presència dels gegants de Manlleu que van treure a passeig per primera vegada a en “Mariano Marrano” la mascota oficial del Mercat Municipal, creada pels nens i nenes del programa “Jugar i llegir” del Casal Cívic. La Colla els Diables Serpent de Manlleu també va omplir els passadissos de tambors a l’inici de la vetllada. 

La música va anar a càrrec dels Paracaigudistes Acústics que es van posar el públic a la butxaca ràpidament i del punxa discos Sergi Sayago, que va permetre allargar la nit als més joves. 

Pel que fa als concursos, que arriben a la II edició, més de 300 persones van Votar la Tapa de la nit, essent la guanyadora el Bombó de Foie elaborat per la Carnisseria Colom-Vila,i es van rebre 10 fotos al “Fes-te una selfie’mmm”. Fins el dia 13 de novembre, a les 23.59h, es pot votar la millor foto seguint l’etiqueta #Tastammm16. 

Els comerciants del Mercat, que valoren molt positivament el bon ambient que es va respirar durant tota la vetllada i la gran assistència de públic, ja estan treballant en una propera edició.


Imatges relacionades

161110 tasta m tapes ambient
161110 tasta m tapes
161110 tasta m gent

Data de modificació: 10/11/2016 15:20:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter