Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/11/2016

Intercanvi d’experiències entre el comerç de Manlleu i l’eix comercial de Lleida

Comerços del MAB visiten Lleida per conèixer el seu comerç i la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida (FACEC), que reuneix les diferents associacions.

Un grup de comerciants de Manlleu, associats al MAB, les dinamitzadores i  tècnics de l'ajuntament, van visitar el passat dimarts la zona comercial de Lleida per compartir idees de comerç i intercanviar experiències comercials. 

Els comerciants de Manlleu van visitar l'àrea comercial de Lleida, on van reunir-se amb membres de la Junta Directiva de l'Eix Comercial de Lleida, la gerent i la tècnica de comerç de l'Ajuntament de Lleida. 

La Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida (FACEC) és una agrupació zonal de comerciants, que reuneix les associacions de comerciants dels carrers: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Plaça Sant Joan, Portaferrissa, Carme i Magdalena. Cal tenir en compte que l’Eix Comercial de Lleida és el centre comercial per a vianants més llarg d’Espanya (3.5km), és a l’aire lliure i està situat al centre de la ciutat. Hi ha més de 400 comerços, en un recorregut comercial continu, on es creen fluxos de vianants que van de punta a punta de l’Eix; és la zona comercial amb més atracció de compra de tota la demarcació de Lleida, aproximadament el visiten unes 15.000 persones diàries, i en períodes més comercials aquesta xifra augmenta considerablement (fins a 25.000). Aquesta zona rep clients tan de Lleida capital com de poblacions de comarques properes (Franja d’Osca, Garrigues, Segrià, Noguera, Urgell...). 

Malgrat les diferències en el model comercial la visita es va valorar molt positivament, ja que va permetre visitar botigues concretes segons els interessos dels participants i també conèixer quin tipus d’activitats de dinamització comercial i campanyes estan realitzant.


Imatges relacionades

161110 visita lleida mab taula
161110 visita lleida mab

Data de modificació: 22/11/2016 12:18:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter