Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/11/2016

Col·loqui sobre la islamofòbia i presentació del llibre “Combatir la islamofobia” a Manlleu

L’acte serà el proper divendres 11 de novembre, a 2/4 de 8 de la tarda a la sala d’exposicions de Can Puget, i comptarà amb la presència de Fatiha El Mouali, una de les responsables de la publicació del llibre, i de Joana Heredia, activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Blanes.

El proper divendres 11 de novembre, a partir de 2/4 de 8 de la tarda, s’organitzarà un col·loqui sobre la islamofòbia juntament amb la presentació del llibre “Combatir la islamofobia” a la Sala d’Exposicions de Can Puget. 

L’acte començarà amb la presentació del llibre “Combatir la Islamofobia” i comptarà amb la presència de Fatiha El Mouali, una de les responsables de la publicació del llibre i de Joana Heredia, activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Blanes. 

A continuació es donarà pas a un col·loqui on tots i totes les assistents podran donar el seu punt de vista, demanar dubtes i debatre sobre la discriminació patida per les persones que són creients amb l’islam o que són considerades com a tal. 

L’acte està organitzat per diferents entitats de la ciutat, l’Ateneu de Manlleu, Jameiat Essalam, el Casal Popular Boira Baixa, l’Associació de Malians d’Osona, Amic Amazigh i les associacions de veïns i veïnes dels barris de l’Erm, la Coromina i Vilamirosa.


Data de modificació: 08/11/2016 11:55:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter