Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/11/2016

La manlleuenca Núria Freixa presenta el seu llibre per a infants “Versos a galet: poemes d’escola i carrer”

Dissabte dia 12 de novembre, a les 12h, es presentarà a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA el llibre per a infants Versos a galet: poemes d’escola i carrer, de l’autora manlleuenca Núria Freixa, resident a Tarragona.

L’autora manlleuenca, resident a Tarragona, Núria Freixa presenta Versos a galet: poemes d’escola i carrer, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. La presentació serà el proper dissabte dia 12 de novembre, a les 12 del migdia. 

El llibre ha estat il·lustrat per Marta Mateos i editat per l’Editorial Neopàtria. L’autora, mestra jubilada, ha reunit en aquest llibre poemes que ha escrit al llarg d’anys dirigits a un públic infantil. Molts d’aquests poemes havien estat publicats en blogs especialitzats de poesia, i de forma dispersa, en publicacions diverses. Ara els ha reunit, modificat i n’hi ha afegit de nous. 

En l’acte de presentació es recitaran poemes del llibre a càrrec de l’actriu Araceli Bruch, del poeta i rapsode Jesús Soler, i com no podia ser d’altra manera, els infants (alumnes i exalumnes de l’Escola El Carme-Vedruna de Manlleu), també hi tindran protagonisme. 


Data de modificació: 08/11/2016 11:54:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter