Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/11/2016

“Il papa Haydn” concert de l’Orquestra Terrassa 48 a Manlleu

El dissabte 12 de novembre, a les 9 del vespre, l’Espai Rusiñol acollirà aquest concert inclòs en el Cicle de Concert d’Amics de la Música de Manlleu. El programa està centrat en dues de les 104 simfonies de Haydn, juntament amb obres de contemporanis seus com Mozart i Pleyel, alumne preferit de Haydn.

El proper dissabte dia 12 de novembre arrenca l’últim tram del cicle 2016 d’Amics de la Música de Manlleu, i ho fa amb l’Orquestra Terrassa 48, dirigida per Quim Térmens. El concert que oferiran  porta per títol “Il papa Haydn”, el gran compositor austríac que marcà tota una època i que va ser un punt de referència d’un nombre molt important de músics com Beethoven i Mozart, a qui s’atribueix aquest sobrenom de “papa Haydn”. 

El programa està centrat en dues de les 104 simfonies de Haydn , juntament amb  obres de contemporanis seus  com Mozart i Pleyel, alumne preferit de Haydn. 

El concert tindrà lloc a l’Espai Rusiñol, carrer Rusiñol, 56, a les 9 del vespre, aquest dissabte dia 12 de novembre. Venda d’entrades mitja hora abans del concert. Preu: 8 euros. Gratuït pels menors de 12 anys i estudiants de música.

 


Imatges relacionades

161107 orquetsra_terrassa48

Data de modificació: 07/11/2016 12:48:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter