Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/11/2016

La 4xM recapta 3.927€ que es lliuraran diumenge a Osona Contra el Càncer i a l’Associació d’afectats per la Neurofibromatosis

El lliurament dels diners recaptats es farà el diumenge 13 de novembre a ¾ de 10 del matí, a la pista d’atletisme de Manlleu, just abans de l’inici de la cursa atlètica “córrer per córrer”.

Club Olímpic Manlleu, Òptica Torrents i Ajuntament de Manlleu van organitzar el passat 17 de setembre la 2a edició de la 4xM, la Marató per relleus solidària de Manlleu. Enguany la cursa recaptava fons per a Osona Contra el Càncer (OCC) i per a l’Associació d’afectats per la Neurofibromatosis (ACNEFI). 

El proper diumenge 13 de novembre, en el marc de la celebració de la 25a edició de la Cursa atlètica “Córrer per córrer”, es farà el lliurament dels talons solidaris a OCC i a ACNEFI. 

Aquestes dues associacions seran les destinatàries dels gairebé 4.000€ recaptats en la Marató Solidària 4xM. L’import que es lliurarà serà de 2.927,54 € a Osona Contra el Càncer, i de 1.000 €, recaptats en les activitats infantils,  a l’ACNEFI. 

El lliurament dels talons a representants de les 2 entitats anirà a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el president del Club Olímpic Manlleu Eduard Arumí i Pere Puig de l’Òptica Torrents, com a patrocinador i organitzador de la Marató per relleus solidària 4xM.


Imatges relacionades

161107 4xm

Data de modificació: 07/11/2016 10:43:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter