Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/11/2016

Manlleu estrena l’Energiòmetre, eina creada per Lavola per fomentar l'eficiència energètica i els bons hàbits de consum a les llars.

Aquesta setmana es bustiarà a totes les llars de Manlleu un fulletó informatiu sobre com estalviar energia i, per tant, diners amb l’Energiòmetre. Es farà una sessió informativa sobre l’Energiòmetre el proper dimecres 9 de novembre a les 19h a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

L’Energiòmetre és un web creat per Lavola que avalua el consum domèstic d’energia, com la llum o el gas, i en fa un diagnòstic. A partir de la introducció d’unes dades de consum i informació dels aparells que es tenen a casa, l’Energiòmetre identifica en què es gasta l’energia i com es pot reduir el consum. La ciutadania de Manlleu podrà provar gratuïtament el web des de principis de novembre i durant tot un any. 

Es farà una sessió informativa sobre l’Energiòmetre el proper dimecres 9 de novembre a les 19h a la Sala d’Exposicions de Can Puget. També es posarà al servei de la ciutadania un punt d’atenció els dimarts de 17h a 18h a Can Puget, i per a més informació es pot trucar al 938515022 o escriure un correu a ope@manlleu.cat.


Imatges relacionades

161102 energiòmetre

Data de modificació: 02/11/2016 14:03:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter