Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/10/2016

El Punt d’informació a comunitats de veïns i propietaris informa que a partir d’octubre les comunitats de propietaris han de relacionar-se electrònicament amb l’administració pública

Aquesta relació electrònica comprèn tant les notificacions com la presentació de documents i sol·licituds a través de registre.

El passat 2 d’octubre va entrar en vigor la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Aquesta llei pretén implantar una administració electrònica interconnectada per tal de millorar l’agilitat dels procediments administratius. L’article 14.2 d’aquesta llei estableix l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques a les persones jurídiques i a les entitats sense personalitat jurídica on s’inclouen les comunitats de propietaris. 

Des d’aquest mes d’octubre les Comunitats de Propietaris s’han de relacionar electrònicament amb l’administració pública. Aquesta relació electrònica comprèn tant les notificacions com la presentació de documents i sol·licituds a través de registre. 

Des del Punt d’informació a comunitats de veïns i propietaris de l’Ajuntament de Manlleu es donarà suport a les comunitats que ho desitgin a l’hora de fer tràmits electrònics. 

El Punt d’informació a comunitats de veïns i propietaris està ubicat a l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Manlleu, carrer Enric Delaris, 7 / 93 8510848. L’horari del punt d’informació és els dimecres i divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18 h.   

A continuació us adjuntem el link de l’agència tributària on trobareu més informació referent a aquesta llei:  

http://www.agenciatributaria.es/AEAT.internet/Inicio/RSS/Todas_las_Novedades/Le_interesa_conocer/Nuevos_sujetos_obligados_a_relacionarse_electronicamente_con_la_Agencia_Tributaria__Ley_39_2015_.shtml


Data de modificació: 25/10/2016 12:57:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter