Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/10/2016

Manlleu participa a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya amb la seva Xarxa d’ESS

Aprofitant el marc de la Fira, es va realitzar un intercanvi d’experiències entre els ajuntaments de Manlleu, Arbúcies i Hernani.

El passat cap de setmana la Xarxa d’ESS (Economia Social i Solidària) de Manlleu ha estat present a la cinquena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, celebrada al Recinte Fabra i Coats de Barcelona. L’objectiu principal de la presència de Manlleu a la fira era el de donar a conèixer i promocionar les diferents iniciatives d’ESS de Manlleu i possibilitar la venda dels productes i serveis que ofereixen. 

La FESC, que enguany arribava a la 5a edició, ha comptat amb una programació de xerrades i exposicions paral·leles, a més d’activitats lúdiques com música, espais per a la canalla o una desfilada de moda de comerç just. Manlleu va ser la protagonista de la presentació “Per què iniciatives tant diferents estem juntes?” on es va explicar el funcionament i els objectius de la xarxa que existeix a Manlleu i que pretén consolidar un espai per a l’economia socialment justa i responsable, entre d’altres objectius.  

Aprofitant el marc de la fira i la presència d’iniciatives d’ESS i de diferents ajuntaments de Catalunya i d’altres països, es va fer una trobada entre representants tècnics i polítics dels ajuntaments d’Hernani (País Basc), Arbúcies i Manlleu. En aquest espai d’intercanvi de coneixements i experiències, es van explicar projectes que estan desenvolupant els tres municipis en relació a l’economia social i solidària i que poden ser transferibles als altres territoris. L’aprenentatge obtingut es valora molt positivament, i aquest intercanvi es preveu que tingui continuïtat en els propers mesos. 

La FESC és la fira de referència en l’economia social i solidària a Catalunya, i un punt de trobada entre iniciatives de tot el país, esdevenint una bona  opció per a conèixer in situ la situació de l’economia social i solidària a casa nostra.


Imatges relacionades

161025 intercanvi_FESC
161025 estand_FESC

Data de modificació: 21/11/2016 09:05:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter