Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/7/2020

La piscina municipal d’estiu de Manlleu ofereix abonaments de 10 entrades

A partir del dissabte 25 de juliol es poden tramitar abonaments de 10 entrades per accedir a la piscina d’estiu, i gaudir d’un descompte del 20% en el preu de les entrades

Els tràmits per adquirir aquest abonament de 10 entrades s’hauran de fer a la taquilla d’estiu, abonant l’import que pertoqui segons l’edat, i aportant una foto de carnet i el DNI/NIE per registrar les dades de la persona usuària. Aquests abonaments de 10 entrades seran personals i intransferibles.
Aquestes 10 entrades es podran gaudir per la piscina d’estiu fins el dia 6 de setembre del 2020. Les entrades que no es puguin gaudir per causes alienes a l’organització de la piscina (causes meteorològiques, jornades de vagues, tancament de la instal·lació per decisió del consistori), no es recuperaran ni es retornarà l’import.
L’adquisició de l’abonament de 10 entrades no permetrà que es pugui fer reserva telemàtica. Per reservar plaça, caldrà trucar per telèfon amb màxim 24 hores d’antelació i fins la mateixa hora, sempre que hi hagi places disponibles. En el moment d’accedir a la piscina, és obligatori presentar el DNI i el carnet de 10 entrades.
La reserva podrà ser pel torn del matí, de 10 a 14:30 h o pel torn de tarda de 15 a 19:30 h. Es podrà gaudir d’1 entrada al dia (torn matí o torn tarda).
Recordar que les mesures de salut per prevenció de la COVID-19 obliguen a desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i accedir i transitar per les instal·lacions amb mascareta.


Documentació adjunta

Data de modificació: 27/07/2020 12:11:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter