Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/6/2020

Just for You. 10 anys de Festival Cinema a la Fresca

Del 2 de juliol al 16 d’agost de 2020, la Sala d’exposicions de Can Puget acollirà l’exposició ‘JUST FOR YOU, 10 anys de Festival Cinema a la Fresca’.

En motiu de la 10a edició del Festival Cinema a la Fresca de Manlleu, que tindrà lloc de l'1 al 29 de juliol, s'ha programat una exposició commemorativa d'aquesta activitat cultural del municipi.

La mostra és un repàs de totes les edicions d’aquest festival, del qual destaquen el cartell, les pel·lícules que es van projectar, els sopars temàtics, els concerts...

Però, sobretot, posant em relleu les persones que el fan possible.

Aquest festival va començar d'una manera molt punk, molt Do It Yourself, amb uns amics fent una cervesa al Brindis, el bar de tota la vida. Va ser allà on va sorgir la idea: i si compartien la seva passió pel cinema amb les persones del poble que els havia vist créixer? Podrien haver seguit mirant pel·lícules en la intimitat de casa seva, però van decidir compartir-les.

I aquesta voluntat de compartir és la clau: un acte d'amor, de generositat, sense perdre l'esperit cru, punk... una cançó d'amor. Com quan els anglesos The Damned, l'any 1979, van fer sonar la seva Love Song ...just for you (o ‘només per a tu’, si ho preferiu... però ja sabeu que als festivals som més de versió original).

Pel·lícules, concerts, gastronomia, sortejos... un festival sense premis ni trofeus, però que és tota una festa.

Agafeu la vostra entrada i gaudiu del viatge.

 

Del 2 de juliol al 16 d’agost de 2020.

De dijous a diumenge de 18 h a 20 h
Inauguració:
dimecres, 1 de juliol, a les 19 h.


Imatges relacionades

Cartell expo Just for you

Data de modificació: 22/06/2020 23:13:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter