Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/6/2020

El Festival Cinema a la Fresca de Manlleu arriba a la 10a edició

Tots els dimecres de juliol s’oferiran sessions de cinema i sopars a l’aire lliure als Jardins de Can Puget. Paral·lelament es podrà visitar l’exposició ‘Just for You’, centrada en la història i els protagonistes d’aquesta mostra de cine

De l’1 al 29 de juliol, cada dimecres, el Festival Cinema a la Fresca de Manlleu oferirà un any més sessions de cinema i sopars als Jardins de Can Puget. Aquesta mostra de cinema celebra deu anys d’un format que s’ha consolidat i que s’ha convertit en una de les cites de l’estiu a Manlleu.

Enguany, a més, s’ha preparat una exposició commemorativa sobre la seva història que es podrà visitar fins al 16 d’agost a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

Aquesta és la primera activitat de la programació Viu Manlleu!, que durant els mesos de juliol i agost oferirà propostes culturals i lúdiques a la ciutat. Totes les activitats s’adaptaran per seguir complint els requisits de seguretat i de distància social.

Pel que fa a les sessions de cinema, a partir d'aquest dimecres s'habilitarà la venda d'entrades a través del web www.entradesmanlleu.cat. Es recomana fer la compra en línia per millorar la previsió d'aforament i seguir els canals de comunicació de l’ajuntament per conèixer possibles canvis d'última hora.

 

SESSIONS DE CINEMA
Totes les sessions es faran als Jardins de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3. A les 20 h hi haurà obertura de portes i sopar a càrrec de les empreses Sambucus i Pilster.

A les 22 h es donarà inici a la projecció de la pel·lícula:

  • Dimecres 1 de juliol. Border. Ali Abbasi (Suècia, 2018)
  • Dimecres 8 de juliol. Los miserables. Ladj Ly (França 2019)
  • Dimecres 15 de juliol. Train to Busan. Yeon Sang-ho (Corea del sud, 2016)
  • Dimecres 22 de juliol. Thelma. Joachim Trier (Noruega, 2017)
  • Dimecres 29 de juliol. The Florida Project. Sean Baker (EUA, 2017)

Entrada de cinema: 3 euros (2 euros amb el Carnet Jove)
Entrada + Sopar: 9 euros (7 euros amb el Carnet Jove)
Venda d’entrades anticipada: a partir de dimecres 24 a www.entradesmanlleu.cat

 

El Festival Cinema a la Fresca de Manlleu està organitzat pels serveis de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu, donant suport al col·lectiu de joves impulsors. Ells/es s’encarreguen de fer la tria de títols i del disseny del cartell, a càrrec de Martina Tarabal. Compta amb la participació de l’Associació Cultural Pro Ateneu de Manlleu i les empreses Sambucus i Pilster. Pol Robles és el comissari de l’exposició Just for You.

 


Imatges relacionades

Cartell CinemaFresca 2020
Border
Les Miserables
Train to Busan
Thelma
The Florida Project

Data de modificació: 26/06/2020 13:30:07

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter