Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/6/2020

La Piscina municipal d’estiu obrirà el proper dijous dia 18 de juny i l’accés serà amb cita prèvia

Aquest any no hi haurà abonaments d’estiu i en cas que no es disposi de l’abonament de la piscina coberta, només es podrà accedir a la piscina abonant l’import de l’entrada puntual. Es podrà escollir franja de matí o de tarda i la reserva es pot tramitar pel mateix dia o amb un màxim de 24 hores d’antelació a l’hora que es vulgui accedir.

El proper dijous 18 de juny es posarà en marxa el servei de piscina d’estiu que s’allargarà fins el diumenge 6 de setembre. Enguany es farà amb variacions en el funcionament de cada any, que pretenen garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors de la instal·lació. Es podrà accedir a la instal·lació amb cita prèvia, escollint dues franges horàries, matí o tarda, amb aforament limitat.


Aquest any no es faran abonaments d’estiu i només es podrà accedir al servei abonant l’import de l’entrada puntual, en cas que no es disposi de l’abonament de la piscina coberta. Aquesta decisió respon a la limitació en l’aforament de l’espai, que limitarà els accessos que es puguin fer a la piscina d’estiu.


L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 2/4 de 8 de la tarda, els 7 dies de la setmana, a excepció del 24 de juny i 15 d’agost, dies festius, en que la instal·lació romandrà tancada.


Com funcionarà?


- L’enllaç on poder tramitar la reserva és: https://manlleu.deporsite.net/


- Caldrà tramitar la cita prèvia de manera telemàtica, i es podrà escollir entre dos horaris. Un de matí de 10 a 14:30 i l’altre de tarda de 15 a 19:30h. Només es podrà reservar una franja diària, es a dir, matí o tarda. La reserva per un espai horari permetrà entrar i sortir de la instal·lació en qualsevol moment de la franja horària reservada.


- Les reserves es poden tramitar pel mateix dia o fins a un màxim de 24 hores d’antelació a l’hora que es vulgui accedir.


- En cas de problemes en el tràmit de reserva on-line, també es podrà trucar a la piscina per tramitar-la.


- Si un cop registrades les reserves prèvies queden places disponibles per vendre a la mateixa taquilla, es procedirà a vendre presencialment fins arribar a l’aforament màxim permès.


A l’entrada de la piscina serà obligatori desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Així mateix, caldrà accedir a les instal·lacions amb mascareta fins assegurar-se que es poden mantenir les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris.


Els vestidors no es podran utilitzar, però sí que hi haurà habilitats els lavabos públics.


Per la seguretat de tots els usuaris, és imprescindible el respecte a les normatives de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries, així com evitar l’ús de la instal·lació en cas de presentar algun símptoma que pugui indicar que es té el COVID-19.


Imatges relacionades

piscinaestiu5.jpg

Data de modificació: 16/06/2020 18:06:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter