Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/6/2020

Festa de Sant Joan a Manlleu

Es farà la rebuda de la Flama del Canigó a la plaça i l’encesa de la foguera i us animem a que després, la festa segueixi amb trobades veïnals, familiars o d’amics en grups reduïts.

Sant Joan és la Festa Nacional dels Països Catalans, la festa que dóna inici al bon temps i a la vida al carrer. Aquest any, a causa de la situació provocada per la COVID19 cal adaptar festes i activitats i les celebracions hauran de ser en grups reduïts. 

La Flama del Canigó arribarà com cada any a la plaça i us animem a que vingueu a rebre la flama,  amb les mesures de protecció marcades (distància de seguretat entre persones i ús de mascareta), i que després la festa segueixi amb trobades veïnals, familiars o d’amistat per evitar la concentració de persones en un únic lloc. 

L’acte de Tradifoc – Sant Joan 2020 començarà el dia 23 de juny a les 18.30h a la plaça Fra Bernadí. 

  • Arribada de la Flama del Canigó
  • Espectacle-ball de gegantons a càrrec de la Colla Gegantera i Grallera de Manlleu.
  • Benvinguda a càrrec dels membres del Tradifoc i parlaments
  • Cantada de l’Himne nacional de Catalunya Els Segadors.
  • Encesa de la foguera.

Els Actes de Sant Joan estan organitzats per l’entitat Amics de la Flama del Canigó i dels Focs de Sant Joan de Manlleu-Tradifoc, i s’orienten cap a la promoció de la Cultura i Tradicions populars catalanes. Els actes compten amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu-Cultura i la col·laboració de la Colla Gegantera i Grallera de Manlleu, Diputació de Barcelona i Voluntariat de Manlleu.


Imatges relacionades

200615 Cartell Tradifoc St. Joan 2020.jpg

Data de modificació: 15/06/2020 12:19:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter