Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/6/2020

El proper diumenge, 14 de juny, es donaran a conèixer les obres guanyadores del 15è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu

Des de l'organització es fa un agraïment tant a les persones participants com a les empreses i entitats col·laboradores que han continuat donant suport al concurs malgrat les circumstàncies d'aquesta edició.

A causa de la COVID-19 aquesta 15a edició del Concurs de Dibuix Manga de Manlleu no podrà tenir una cerimònia de lliurament de premis presencial. L'alternativa serà virtual, el proper diumenge 14 juny, totes les obres presentades es publicaran al Facebook i a la web del concurs i es donaran a conèixer els i les autores de les obres guanyadores. 

Moltes gràcies a tots i totes, i estigueu atents a les novetats del 15è Concurs Manga de Manlleu a www.concursmanga.com https://www.facebook.com/ConcursManga/         

El concurs està organitzat per l’Ajuntament de Manlleu - Servei de Joventut, l'Estudi Tres Llunes i la Font 23. El concurs rep el suport de Mimcord S.A, Vicens Piera, Ficomic, Norma Editorial, Estudi Xevidom, Panini Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Kritic Còmics i Escola Joso entre d’altres.

 

 

 

 


Imatges relacionades

200609 Imatge dibuixos manga 2020.jpg

Data de modificació: 09/06/2020 16:47:30

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter