Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/6/2020

La Piscina Coberta municipal reprèn la seva activitat el proper dilluns dia 8 de juny

Es podrà accedir a la instal·lació amb cita prèvia que s’ha de demanar trucant al telèfon de la piscina 93 8511355. Hi haurà aforament limitat, només estarà permès el bany lliure, no es faran activitats dirigides i caldrà seguir les mesures de seguretat i higiene marcades.

El proper dilluns, dia 8 de juny, la Piscina Coberta de Manlleu tornarà a obrir les portes i ho farà aplicant un protocol d’actuació que pretén garantir la seguretat de les persones usuàries i dels treballadors i treballadores de la instal·lació.

La instal·lació obrirà en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 7 del matí a 10 de la nit i els dissabtes de 9 a 3 del migdia. No es farà cap tipus d’activitat dirigida ni curset de natació i només es permetrà el bany lliure.

Per poder accedir a la piscina, caldrà fer-ho amb cita prèvia i amb un aforament limitat per cada hora del dia. De moment, i a partir del divendres 5 de juny, aquesta cita prèvia es podrà reservar trucant per telèfon a la piscina 93 851 13 55. En els propers dies s’activarà també la reserva telemàtica a través de la pàgina web municipal.

Com funcionarà? 

  • Les reserves es podran realitzar 24h abans de l’ús i només es permetrà reservar una hora al dia. Amb la reserva feta, caldrà presentar-se a la piscina 10 minuts abans de l’hora reservada i es podrà gaudir de 50 minuts reals de piscina. En acabar els 50 minuts, es deixaran 10 minuts per canviar-se i abandonar el recinte.
  • A l’entrada de la piscina serà obligatori desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i desinfectar-se el calçat en una catifa. Així mateix, caldrà accedir a les instal·lacions amb mascareta.
  • Els vestidors s’assignaran de manera rotativa, per garantir que es puguin fer les desinfeccions obligatòries i per garantir que es respecten les distàncies de seguretat. No estarà permès l’ús de les dutxes.
  • A dins del recinte de la piscina, serà obligatori la dutxa prèvia al bany i s’habilitaran uns espais concrets per deixar les pertinences de manera separada entre els usuaris.
  • Hi haurà un màxim de dues persones per carril i el personal de la piscina informarà de com s’haurà de procedir a fer l’activitat de bany.

Per la seguretat de tots els usuaris, és imprescindible el respecte a les normatives de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries, així com evitar l’ús de la instal·lació en cas de presentar algun símptoma que pugui indicar que es té el COVID-19.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 15/06/2020 08:02:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter