Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/6/2020

Manlleu crearà un espai en memòria de les víctimes de la COVID19 de la ciutat

S’organitzarà un taller per a familiars de les víctimes per treballar i dissenyar aquest espai amb la seva participació. Una psicòloga i una treballadora social conduiran les 6 sessions de les que constarà el taller.

L’Ajuntament de Manlleu organitzarà, el proper mes de juny, un taller que constarà de diferents sessions conduïdes per una psicòloga i una treballadora social, dirigit a familiars de víctimes mortals de la COVID19. L’objectiu final del taller serà el de dissenyar i crear un espai en memòria dels difunts que ha causat aquesta pandèmia.

En aquesta situació tan excepcional en la que moltes persones han perdut un ésser estimat i en moltes ocasions no l’han pogut acompanyar ni tan sols acomiadar, s’oferirà aquest espai de trobada on compartir i crear, mitjançant un procés participatiu amb aquestes famílies, un homenatge o espai recordatori pels difunts.

El taller es durà a terme de forma presencial, mitjançant una metodologia grupal i participativa complint sempre les indicacions i mesures de seguretat establertes. Seran 2 sessions setmanals, 6 en total, de 2 hores de durada cadascuna. Els dies i horaris seran definits en funció de les preferències de les persones participants.

Demanem a les persones interessades en participar-hi s’inscriguin o es posin en contacte amb nosaltres abans de l’11 de juny per poder iniciar l’activitat la setmana del 15 de juny. Us podeu inscriure a http://www.manlleu.cat/pag382/formulari-d-inscripcio-per-als-tallers-per-a-familiars-de-victimes-de-la-covid19.htm


Imatges relacionades

200602 taller famílies víctimes covid.png

Data de modificació: 02/06/2020 14:53:24

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter