Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/5/2020

S’inicien les visites a totes les empreses per dimensionar la recollida porta a porta

Per fer els treballs l’Ajuntament ha contractat una empresa especialitzada en la implantació d’aquest tipus de recollides.

El dia 02/06 s’iniciaran les visites per dimensionar les necessitats de contenidors que tindran totes les empreses del municipi un cop s’implanti la recollida porta a porta, que a Manlleu es pretén implantar la tardor de l’any vinent. En els sistemes de recollida porta a porta s’eliminen els contenidors del carrer, de forma que les deixalles només es recullen uns dies i horaris determinats. Això obliga a guardar-les la resta de la setmana en contenidors interiors a tots els edificis, siguin particulars, públics o d’empreses.  

Ja que la producció de residus i l’espai disponible pot variar molt entre les diferents empreses, s’inicia un treball de camp per conèixer els tipus i la quantitat de contenidors que cadascuna requerirà. El volum dels contenidors pot oscil·lar entre els 30 litres (habitatges domèstics) i els 1.100 litres (contenidors verd fosc actuals de fracció resta). 

Si bé els treballs s'iniciaran al polígon industrial del Verdaguer es visitaran totes les empreses del nucli urbà ja que la informació és necessària per definir el sistema i concretar els costos d’inversió.

En la visita es recolliran les dades de l'empresa, de la seva generació de residus i de la capacitat d'emmagatzematge i es farà una proposta del tipus i quantitat de contenidors que cadascuna necessitarà quan s’implanti la recollida porta a porta. També es faran fotografies per acompanyar les fitxes.

Es preveu que les visites tinguin una durada de pocs minuts i agrairem la col·laboració de totes les empreses per facilitar-les.

Per a més informació, podeu contactar amb el servei de medi ambient de l’Ajuntament (93 850 66 66, ext. 20120, mediambient@manlleu.cat).


Imatges relacionades

Contenidors empreses

Data de modificació: 29/05/2020 11:05:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter