Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/5/2020

La Biblioteca de Manlleu reobre les seves portes aquest dijous 28 de maig

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA oferirà un servei restringit de préstec i retorn de documents amb cita prèvia. A partir del dilluns 25 de maig la Biblioteca obrirà la bústia de retorn per tal que tothom que ho desitgi pugui anar portant els llibres que té a casa pendents de retorn.

A partir del proper dijous, 28 de maig, la Biblioteca de Manlleu obrirà de nou les seves portes adaptant horaris i serveis a la situació actual. L’horari d’atenció provisional serà aquest:

  • Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30h a 20:00h
  • Matí: divendres, de 10 a 13h.

Es podrà accedir a la Biblioteca amb cita prèvia que es pot demanar:

Caldrà donar totes les dades necessàries per identificar l’usuari (Nom i cognoms i número del carnet de la Biblioteca) per poder buscar els llibres, revistes, discos i pel·lícules que es volen demanar en préstec. Els usuaris i usuàries no podran tocar els documents dels prestatges. Per aquest motiu s’haurà d’especificar quins llibres es volen i el personal de la Biblioteca prepararà el material i s’entregaran a la cita concertada.

Els llibres i altres documents que ara es tenen a casa s’hauran de retornar a la bústia exterior de la Biblioteca: tot aquest material s’haurà de mantenir en quarantena durant 14 dies abans de poder tornar a ser prestat. A partir de dilluns 25 de maig la Biblioteca obrirà la bústia de retorn per tal que tothom que ho desitgi pugui anar portant els llibres.

De moment no es podrà fer consulta de documents a la sala, ni lectura i tampoc es podran utilitzar els ordinadors i el servei de wifi. Les activitats presencials han quedat anul·lades.

Poc a poc, amb les següents fases del desconfinament s’aniran reincorporant els serveis. La Biblioteca anirà informant dels canvis quan es produeixin.

L’Ajuntament de Manlleu ha preparat l’espai per a un ús segur. Es proporcionarà gel hidroalcohòlic als usuaris i usuàries per a la desinfecció de mans i recordem als usuaris i usuàries la obligació de portar mascareta i el carnet de préstec de la Biblioteca.


Imatges relacionades

200525 Obertura Biblioteca (2).jpg
200525 Obertura Biblioteca (1).jpg

Data de modificació: 26/05/2020 10:52:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter