Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/5/2020

Del 25 al 31 de maig es celebrarà la 21a Setmana sense fum

Amb el lema “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida”, engegarà la 21a Setmana sense fum. Enguany donada la situació actual ocasionada per la COVID-19 no es realitzaran activitats comunitàries presencial però es col continuar sensibilitzant a la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

La Diputació de Barcelona ha elaborat una enquesta que pretén conèixer el consum i l'opinió de la població general en temes d'actualitat sobre tabaquisme. L'enquesta estarà activa del 5 al 25 de maig, i pot participar-hi qualsevol persona major de 14 anys. Durant la Setmana Sense Fum es donaran a conèixer els resultats, que estaran disponibles en el web de la XXI Setmana Sense Fum.

Enllaç al web XXI Setmana Sense Fum http://www.setmanasensefum.cat/index.aspx

Des de l’àrea de Salut Pública volem oferir a les persones fumadores que desitgin deixar de fumar un curs virtual d’assessorament i suport per part de professionals que us poden atendre, donar orientació i ajudar-vos amb aquest objectiu. Per a rebre més informació podeu adreçar-vos al correu salutpublica@manlleu.cat

 

 


Imatges relacionades

200525 setmana_sense_fum.jpg

Data de modificació: 22/05/2020 13:36:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter