Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/10/2016

Tasta’mmm de nit, arriba la 3a edició de la nit de tapes del Mercat municipal de Manlleu

El Mercat municipal de Manlleu obrirà les seves portes el dissabte dia 5 de novembre a partir de les 7 de la tarda per oferir a tots els visitants un gran assortit de tapes i platets.

El Mercat municipal de Manlleu organitza la 3a edició d’aquesta festa gastronòmica, el Tasta’mmm de nit, obrint les seves portes de 7 de la tarda a 11 de la nit, per oferir a tots els visitants un gran assortit de tapes i platets. 

Gastronomia, música, concursos,... una vetllada molt especial amenitzada per l’actuació del grup musical Els Paracaigudistes Acústics, la visita de la Colla Gegantera de Manlleu i la Colla de tabalers El Serpent de Manlleu. Enguany es presentarà en societat la mascota del Mercat Municipal, creada pels nens i nenes del programa Jugar i Llegir del Casal Cívic Frederica Montseny. 

Els visitants podran votar quina ha estat la millor tapa de la nit, participant així en el sorteig de lots de productes del Mercat, i podran participar també en el concurs de selfies #Tastammm16. 

En l’edició anterior, els 15 comerços participants van vendre més de 5200 tapes, elaborades amb els millors productes de les seves parades. 

Els tiquets per participar en aquesta activitat es posaran a la venda, a tots els comerços del mercat, a partir del dilluns 24 d’octubre, i també es podran comprar durant la mateixa nit a les 3 entrades del mercat. El preu dels tiquets és de 10€ i inclouen 8 vals per bescanviar per tapes o begudes. 

El Tasta’mmm de nit  forma part del programa d’activitats que porta a terme el Mercat durant tot l’any, com la Sardinada popular, la Caminada Gastronòmica, els tallers de cuina de l’Aula Mercat i la coral de música.


Imatges relacionades

161019 tasta'mmm

Data de modificació: 19/10/2016 13:17:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter