Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/5/2020

Nova sessió en línia del Cicle Gaudí: 'El viatge de la Marta (Staff Only)'

Del 16 al 19 de maig es podrà llogar a través de Filmin la pel·lícula 'El viatge de la Marta' i aconseguir un mes de subscripció a la plataforma. Aquest dilluns s'ha organitzat una trobada-cinefòrum amb l'equip de la pel·lícula a Instagram Live


L'Acadèmia del Cinema Català convoca una nova proposta en línia amb el millor cinema català. De la mà de FilminCAT, l’Acadèmia oferirà la possibilitat de recuperar un altre dels títols recentment programats pel Cicle Gaudí al seu circuit de més de 50 sales catalanes i parlar en directe amb el seu equip tècnic i artístic.

Durant els propers 16, 17, 18 i 19 de maig es podrà fer el visionat en línia d'El viatge de la Marta (Staff Only), de Neus Ballús. Des d'aquest dissabte, 16 de maig, i fins dimarts es podrà llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual (3,95€) i rebre automàticament un mes de subscripció gratuït a la plataforma.

I dilluns 18 de maig, a les 19.00 h, el públic podrà dialogar amb la directora, Neus Ballús, i l'actor protagonista, Sergi López, en un Instagram Live a través del canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

Manlleu forma part des del mes de setembre de les sales programadores del Cicle Gaudí. En els propers mesos, quan la situació sanitària ho permeti, es farà el retorn a la programació presencial.


Imatges relacionades

ff4b31bb-75c9-4880-a2be-ddb909ffdcdc.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 15/05/2020 14:01:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter