Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/5/2020

Nova sessió en línia del Cicle Gaudí: 'Els dies que vindran'

Del 3 al 6 de maig es podrà llogar a través de Filmin la pel·lícula 'Els dies que vindran' i aconseguir un mes de subscripció a la plataforma. Dimarts 5 s'ha organitzat una trobada-cinefòrum amb l'equip tècnic a Instagram Live

L'Acadèmia del Cinema Català convoca una nova cita en línia amb el millor cinema català. De la mà de FilminCAT, l’Acadèmia oferirà la possibilitat de recuperar un altre dels títols recentment programats pel Cicle Gaudí al seu circuit de més de 50 sales catalanes i parlar en directe amb els seu director i protagonistes.

La cita serà els propers 3, 4, 5 i 6 de maig amb Els dies que vindran, guardonada amb els Gaudís a Millor pel·lícula, Millor actriu i Millor muntatge a la darrera edició dels Premis Gaudí. Aquest va ser el primer títol que es va projectar a Manlleu des que es va adherir al projecte del Cicle Gaudí el mes de setembre.

Des d’aquest diumenge 3 de maig i fins dimecres 6 a les 19 h es podrà llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual (3,95€) i rebre automàticament un mes de subscripció gratuït a la plataforma.

El dimarts 5 de maig a les 19 h, el públic podrà dialogar amb Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, director, actriu i actor protagonistes de la pel·lícula a través d’un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori


Imatges relacionades

news_web_cicle_online_maig20.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 03/05/2020 09:30:15

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter