Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/4/2020

Comunicat de la Policia Local de Manlleu

Comunicat referent a l'accident de trànsit que va tenir lloc el passat 25 d'abril i els aldarulls posteriors.

L’Ajuntament de Manlleu lamenta i condemna els aldarulls ocorreguts arran d’un accident de trànsit el passat dissabte 25 d’abril.

El passat dissabte es va produir un accident de trànsit a l’avinguda de Roma cruïlla amb passeig de Sant Joan. L’Ajuntament de Manlleu ha denunciat a la persona que conduïa el vehicle per conducció temerària. Just després de l’accident hi va haver aldarulls entre els ocupants del vehicle, les persones que es van apropar per retirar-lo i alguns veïns i veïnes que mostraven el seu malestar per què s’estaven incomplint les mesures de distanciament i de seguretat marcades pel confinament actual.

Els fets han ocorregut quan fa uns dies que s’estava detectant un cert relaxament en el compliment de les mesures de confinament al barri de l’Erm. Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana informen que s’han pres mesures per què fets com aquests no es repeteixin a la nostra ciutat i s’ha dissenyat un operatiu per reforçar la presència policial al Barri de l’Erm on es treballarà conjuntament amb Mossos d’Esquadra. L’objectiu, com no pot ser d’una altra manera en un context de pandèmia global, és garantir la seguretat i la salut pública de la ciutadania.

L’Ajuntament condemna les actituds i comportaments incívics i irresponsables que van mostrar algunes persones implicades en l’accident. El regidor de Seguretat Ciutadana, Arnau Rovira, comenta que “no permetrem que actes com aquests es repeteixin ni quedin impunes, l’Ajuntament i la Policia Local mostrarà tolerància zero davant situacions com aquesta, s’actuarà amb diligència i contundència”.

Com ja es va comentar a principis d’abril, a Manlleu, com en d’altres municipis, la majoria de persones estan fent un confinament exemplar, però hi ha un grup petit de persones que reincideixen i acumulen un número important de les sancions totals, saltant-se les normes definides pel confinament i en conseqüència desobeint a l’autoritat, motiu pel qual ja es va procedir a fer 3 detencions.

El regidor i la Policia Local agraeixen l’actitud exemplar de la majoria de manlleuencs i manlleuenques durant el confinament i agraeixen també la col·laboració ciutadana que ajuda en la detecció de comportaments incívics i irresponsables.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 30/04/2020 11:12:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter