Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

24/4/2020

Dones Solidàries i l'Associació de veïns del barri Vilamirosa participaran demà a la iniciativa solidària de la Gran Fideuada Popular i Confinada repartint les comandes de Manlleu

Demà, 25 d’abril, tindrà lloc al Gran Fideuada Popular i Confinada que el Graeller Rialler organitza per recollir fons pel Consorci Hospitalari i l’Hospital de la Santa Creu.

La fideuada es cuinarà a Gurb, a les instal·lacions del Graeller, amb persones voluntàries. A partir d’aquí, voluntaris de Protecció Civil seran els encarregats de repartir-la a diversos pobles d'Osona on diferents persones voluntàries s’encarregaran de que els plats de fideuada arribin a les cases. En el cas de Manlleu aquest repartiment el faran persones voluntàries de les entitats Dones Solidàries i l’Associació de veïns del barri Vilamirosa.

A Manlleu s’han realitzat 68 comandes amb un total de 199 racions que arribaran als seus destinataris demà, dissabte 25 d’abril, entre les 12 i les 14h.

 El preu per ració és de 6€ (mínim), obert per si algú vols augmentar l’import de la donació, import que es destinarà íntegrament al Consorci Hospitalari i l’Hospital de la Santa Creu. 


Imatges relacionades

200424 fideuadaconfinada2.jpg

Data de modificació: 24/04/2020 13:22:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter