Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/4/2020

Les vendes de llibres i roses només es podran fer per Internet, telefònicament o per correspondència

En motiu de la Diada de Sant Jordi, la Generalitat de Catalunya ha emès una nota informativa en què recorda que la població només pot accedir a comerços per comprar aliments o productes de primera necessitat. Per aquest motiu, la venda de llibres i roses es podrà fer només per vies no presencials

La Generalitat de Catalunya recorda que aquest 23 d'abril, dia de Sant Jordi, no es podrà fer a Manlleu la tradicional compra de roses i llibres per regalar a cap dels comerços habituals ni tampoc en parades al carrer. Segons regula l'estat d'alarma, la venda de plantes i llibres només es podrà fer a través d'Internet, trucant telefònicament o per correspondència.

Repartiment a domicili
En aquest sentit l'Associació de botiguers MAB Manlleu i els comerços de Manlleu participen del projecte Slow Shopping.cat que facilita la relació de la població amb els comerços locals.

Trobareu més informació al següent enllaç:
https://adomicili.slowshopping.cat

 

A continuació adjuntem la nota informativa enviada per la Generalitat de Catalunya:

El Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària causada pel COVID-19,  en el seu article 10.1, decreta la suspensió de l’obertura al públic dels locals i dels establiments de comerç minorista, a excepció dels establiments comercials minoristes d’alimentació, begudes, productes i bens de primera necessitat, farmacèutics, sanitaris, centres o oficines veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries, bugaderies i l’exercici professional de l’activitat de perruqueria a domicili.

Així mateix, en el punt 2 de l’esmentat article, s’estableix que els consumidors només podran romandre en els establiments comercials que estigui permesa l’obertura, el temps estrictament necessari per a que els consumidors puguin realitzar l’adquisició d’aliments i productes de primera necessitat.

Com es desprèn dels esmentats articles, les plantes i els llibres no estan inclosos com establiments exceptuats de la suspensió d’obertura al  públic. Per tant, NO està permesa la venda directa de roses i llibres en cap establiment de venda al públic, SI està permesa la venda a distància.

Conseqüentment, en la celebració de la Diada de Sant Jordi, la venda de roses i llibres, només es podrà fer per internet, telefònicament o per correspondència.


Imatges relacionades

st jordi.jpg

Data de modificació: 22/04/2020 18:54:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter