Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/4/2020

Aquest Sant Jordi, a Manlleu, fem volar la imaginació!

Manlleu es prepara per viure un Sant Jordi des de casa, ben especial amb cercavila amb Pep Callau inclosa. Clourà el dia de Sant Jordi un concert amb diferents artistes manlleuencs.

La imaginació la farem volar decorant finestres i balcons, amb els contes i les llegendes, amb les propostes del Museu del Ter, amb els concursos d’instagram, amb els premis del MAB, amb les activitats de la Biblioteca o amb els especials de Ràdio Manlleu.

Al llarg de tot el dia podreu participar de diferents activitats i a la tarda, a partir de les 5, obriu finestres i balcons i feu volar la imaginació… mentre escolteu, balleu i gaudiu amb la rua festiva que recorrerà tots els barris de la ciutat. Músics, xanquers, Sant Jordi i el Drac formaran una cercavila carregada de música, animació, personatges i llegenda de la mà del gran clown i speaker Pep Callau i els Pepsicolen.  Estigueu a l’aguait i saludeu-los, des de les finestres i balcons! Després, al vespre, un grup d’artistes  manlleuencs t’ajudaran a fer volar la imaginació i gaudir d’un magnífic concert sense sortir de casa... alguns ho faran en directe des del seu instagram i d’altres els podràs veure al canal de You Tube de l’Ajuntament de Manlleu.

Estigueu atents i atentes a les xarxes socials de l’Ajuntament de Manlleu per què des d’allà s’anirà actualitzant la informació  i els horaris. De moment, feu volar la imaginació i traieu l’artista que porteu a dins... entre tots podem decorar Manlleu. Podem fer que Sant Jordi sigui present a tots els balcons i finestres. Si en teniu, podeu lligar els dibuixos i/o els missatges amb globus de colors i així guanyarem en vistositat. Si us falten idees, TempsxTemps us ajuda a inspirar-vos. Al You Tube de l’Ajuntament de Manlleu trobareu vídeos amb algunes idees.

Decorem Manlleu entre tots? Feliç Sant Jordi!


Imatges relacionades

img_ajmanlleu_santjordi20.jpg

Data de modificació: 21/04/2020 19:53:10

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter