Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/4/2020

Es reactiva el servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells a domicili

Les darreres tres setmanes s’havia suspès per prevenir els contagis per coronavirus.

A partir d’aquesta setmana l’Ajuntament torna a oferir el servei gratuït de recollida de mobles a domicili per la ciutadania, servei que amb motiu de la pandèmia de coronavirus s’havia aturat des de finals de març. Des de la setmana passada la deixalleria també està oberta tot l’horari, si bé només dóna servei a empreses pel fet que els desplaçaments de particulars continuen estant-hi prohibits mentre duri l’estat d’alarma.

Així doncs, a partir d’avui mateix les famílies que tinguin trastos vells per llençar poden trucar a la deixalleria (93 850 75 23) per sol·licitar el servei, que es realitzarà com ja és habitual. No obstant això, i per prevenir els contagis, s’aconsella que la ciutadania usi guants per manipular les andròmines i deixar-les davant la porta.

Aprofitem aquest comunicat per recordar que tots els mobles i trastos vells s’han de portar a la deixalleria perquè puguin ser recuperats. El trasllat es pot fer a través del servei de recollida a domicili o amb vehicle propi. Llençar-los dins de qualsevol contenidor o abandonar-los al carrer està prohibit i pot ser objecte de sanció. En funció del volum i la naturalesa dels residus abandonats aquesta sanció pot arribar als 3.000€.

Gràcies per la vostra col·laboració, el medi ambient és cosa de tothom!

 

   


Imatges relacionades

Cartell trastos

Data de modificació: 21/04/2020 13:30:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter