Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/4/2020

Un mes després de l’inici dels dispositius de control per donar compliment a les mesures de confinament la Policia Local de Manlleu ha aixecat 310 actes i ha fet 3 detencions

Des del 18 de març i fins a dia d’avui s’han realitzat 469 dispositius de control a la via pública, part d’aquests controls s’han realitzat conjuntament amb Mossos d’Esquadra. En aquests dispositius s’han controlat 5334 vehicles i 2876 persones.

El passat dimecres dia 18 de març es va començar a efectuar diferents controls policials per fer efectiu el compliment de les mesures de confinament definides en el decret de l’Estat d’Alarma.

En aquests 29 dies de controls s’ha hagut d’advertir i identificar a 1539 persones i s’han aixecat 310 actes. Els motius pels que s’ha denunciat a aquestes persones han estat similars als de les primeres actes: circular per motius diferents als definits en el decret de l’Estat d’Alarma, reincidència o desobediència a l’autoritat. Des de Policia Local destaquen que “la majoria de gent ho fa molt bé, surten per allò imprescindible i prenent totes les mesures de seguretat”.

Com ja va comentar el regidor de Seguretat Ciutadana, Arnau Rovira, des de la Policia Local s’actuarà amb severitat davant comportaments i actituds irresponsables i insolidàries. Precisament els dies 4 i 12 d’abril s’ha procedit a fer 3 detencions per delictes de desobediència a l’autoritat. Destacar, en relació a les persones reincidents, que a Manlleu, 9 persones han fet el 24% del total de les infraccions detectades en aquests 29 dies de controls.

La Policia Local destaca i agraeix a la ciutadania el comportament exemplar que tenen la majoria de persones en aquests dies complicats i agraeix també la col·laboració ciutadana que ajuda en la detecció de comportaments no apropiats per aquests dies.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 16/04/2020 16:24:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter