Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/4/2020

Posposats al 2021 els Premis Innovacat

El passat 5 de març, Bon Preu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern, Quadpack, Seidor i l’Ajuntament de Manlleu presentaven la 8a edició dels Premis Innovacat. Passades unes setmanes i en plena crisi del COVID-19, després de valorar diferents opcions la organització ha decidit posposar-los al 2021 esperant que la situació es normalitzi.

El Premis Innovacat son uns premis de caràcter empresarial, que a més de buscar premiar a les empreses innovadores del territori, des del seu naixement han buscat també crear xarxa entre les empreses participants. La situació d’incertesa actual que s’està vivint a causa de la crisi del COVID-19 ha fet que l’organització dels premis hagin pres la decisió d’ajornar-los, a l’espera de que la situació, tant empresarial com social, es restableixi.

 Aquelles empreses que s’havien interessat en presentar-se als Premis Innovacat d’enguany poden contactar igualment amb l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu que pot informar-los i assessorar-los en la per avançar en la redacció de la memòria del seu projecte.  


Imatges relacionades

innovacat

Data de modificació: 16/04/2020 13:33:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter