Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/4/2020

Informació referent al Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020

35 treballs han optat al XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020. L'acte de veredicte i lliurament de premis queda posposat i es celebrarà en el marc de la jornada festiva i cultural que tindrà lloc a Manlleu una vegada passat l'estat d'alarma i el confinament.

Comentar només que enguany s'han presentat 35 treballs al XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020, convocat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu. En condicions normals el jurat es reuniria en breu per proposar el seu veredicte i l'acte de lliurament de premis seria en el marc del 23 d'abril, Sant Jordi a Manlleu. Enguany, tot queda posposat fins a poder concretar nova data. 

Recordem que el jurat del Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu està format per Roger Font Riqué, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros i que l'objectiu del premi és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana i incentivar a escriure a la gent que comença i no té cap obra publicada dins els circuits comercials.

 

 


Imatges relacionades

200402 ciutat-manlleu-2020-franjahoritz-01-portada-2.jpg

Data de modificació: 02/04/2020 11:45:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter