Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

31/3/2020

182 dispositius de control i 132 actes aixecades per la Policia Local de Manlleu en els 13 dies de controls policials al carrer per donar compliment a les mesures de confinament

Des del 18 de març i fins a dia d’avui s’han realitzat 182 dispositius de control a la via pública, part d’aquests controls s’han realitzat conjuntament amb Mossos d’Esquadra. En aquests dispositius s’han controlat 2059 vehicles i 994 persones

El passat dimecres dia 18 de març es va començar a efectuar diferents controls policials per fer efectiu el compliment de les mesures de confinament definides en el decret de l’Estat d’Alarma.

S’ha hagut d’advertir a 96 persones i s’han aixecat 132 actes. Els motius pels que s’ha denunciat a aquestes persones han estat similars als de les primeres actes: circular per motius diferents als definits en el decret de l’Estat d’Alarma, reincidència o no procedir al tancament de l’activitat comercial quan ja s’havia estat advertit/da, entre d’altres.

Des de Policia Local destaquen que “cada vegada la gent està més conscienciada de la importància de quedar-se a casa, però hi ha alguns casos de reincidència amb els que s’ha de treballar de forma més contundent”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Arnau Rovira, comenta que “agraïm a la ciutadania que es quedin a casa, la majoria de persones estan portant a terme un confinament exemplar sortint només per temes estrictament necessaris. Volem remarcar també que som severs amb aquells comportaments i actituds irresponsables, aixecant actes quan és necessari. Continuem demanant doncs, que us quedeu a casa i eviteu qualsevol tipus de desplaçament o sortida que no sigui imprescindible i us agraïm l’esforç que tots esteu fent, ciutadania, persones del sector sanitari i totes aquelles persones que continuen treballant en àmbits i sector essencials i de primera necessitat, gràcies i ànims!”.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 31/03/2020 16:38:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter