Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/3/2020

La Policia Local de Manlleu aixeca 45 actes en els 5 primers dies de controls policials al carrer perquè es compleixin les mesures de confinament

Des del 18 de març i fins a dia d’avui s’han realitzat 42 dispositius de control a la via pública, part d’aquests controls s’han realitzat conjuntament amb Mossos d’Esquadra.

El passat dimecres dia 18 de març es va començar a efectuar diferents controls policials per fer efectiu el compliment de les mesures de confinament definides en el decret de l’Estat d’Alarma.

S’han realitzat 42 controls, en el marc d’aquests dispositius s’han controlat un total de 888 vehicles i 562 persones. S’han detectat 124 infraccions, d’aquestes s’ha advertit a 79 i s’ha aixecat acta a 45 persones. Els motius pels que s’ha denunciat a aquestes 45 persones han estat: circular per motius diferents als definits en el decret de l’Estat d’Alarma, reincidència o no procedir al tancament de l’activitat comercial quan ja s’havia estat advertit/da, entre d’altres.

Des de la Policia Local es demana que les persones no surtin de casa si no és per algun dels casos permesos que recordem a continuació:

  1. Per comprar productes de primera necessitat: Aliments, productes farmacèutics, ...
  2. Per anar al metge, a treballar o al banc.
  3. Per cuidar persones grans o dependents: Atenció i cura a menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables.
  4. Per cuidar de les mascotes
  5. En cas de força major 

Sempre individualment, excepte l’acompanyament a persones amb discapacitat o altra causa justificada.  

Us demanem doncs que us quedeu a casa i eviteu qualsevol tipus de desplaçament o sortida que no sigui imprescindible.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 23/03/2020 17:29:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter