Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/3/2020

El MAB Manlleu es suma a una iniciativa amb comerços de tot Catalunya per fer front al confinament

MAB Manlleu, junt amb onze associacions de comerciants, ha creat un directori digital on s’ofereixen productes a domicili. Una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats.

Sota el paraigües de la campanya SlowShopping.cat, Mab Manlleu s’ha sumat a una iniciativa que ajudarà a reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l’economia del país.

Els comerços adherits a les principals associacions de Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sentmenat, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu i les associacions dels barris barcelonins de Sants, el Cor Eixample i el Cor d’Horta, que representen a més de 1.700 comerços associats, ja formen part del “directori de comerços a domicili”, una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars. 

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats, les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. Sant Cugat Comerç i l’associació PEUC (Professionals dels Eixos Comercials de Catalunya), a la que pertanyen les dinamitzadores de MAB Manlleu, són els impulsor de la iniciativa i asseguren que “és una acció solidària amb els comerços de proximitat de les ciutats i pobles de Catalunya”.

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. Molts negocis han tancat o han reduït la seva activitat al mínim, i segons Jesús Carballo, un dels impulsors de la campanya, “hem de pensar solucions imaginatives per fer front a la crisi, i aquesta és bona per a tothom ja que els clients poden seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa”.

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa.

 

DIRECTORI DIGITAL: http://adomicili.slowshopping.cat/

 


Imatges relacionades

200323 slow_shopping.jpg

Data de modificació: 23/03/2020 17:29:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter