Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/3/2020

Manlleu activa un seguit mesures per prevenir el contagi del coronavirus

Se suspenen les activitats organitzades per l’ajuntament i es procedeix al tancament dels equipaments municipals a partir d’avui, dijous 12 de març a la tarda, i durant les properes dues setmanes.

Aquest matí s’han reunit tots els grups polítics representats a l’Ajuntament de Manlleu per consensuar una sèrie de mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus entre la ciutadania i també entre el propi personal de la corporació. Cal destacar que aquesta informació i mesures poden ser actualitzades tan bon punt apareguin nous comunicats oficials. Les mesures son aplicables per a les properes dues setmanes, fins el dijous 26 de març, període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució dels contagis del coronavirus.

 

Seguint les recomanacions i acords presos per la Generalitat de Catalunya per prevenir i controlar el coronavirus, es prenen mesures per evitar aglomeracions i trobades d’un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats.

 

Equipaments municipals:

Es procedeix al tancament dels equipaments municipals i en conseqüència a l’anul·lació de les activitats que hi havia programades: Pavelló municipal, Piscina municipal, Camp de futbol, Rocòdrom, Biblioteca municipal, Museu del Ter, Tripijoc, Escola de Música.

 

Equipaments de gent gran:

Es procedeix al tancament de l’ASVAT i el Centre de Dia Josep Roqué.

El Centre Cívic Frederica Montseny, depenent de la Generalitat, també romandrà tancat.

 

Mercats ambulants:

Durant dues setmanes s’anul·len els mercats del dissabte i del dilluns. 

 

Serveis Socials:

Es suspendran les visites no urgents i es farà seguiment telefònic dels casos que ho permetin.

S’ajornen el termini de tramitació de les ajudes de pobresa energètica que havien de començar el 18 de març.

El banc d’aliments El Sarró atendrà a les persones usuàries amb cita prèvia.

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (edifici ajuntament i Serveis Social i Can Puget):

L’Oficina d’Atenció Ciutadana reduirà la seva activitat i atendrà només casos d’urgència i cites prèvies.

Es recomana la realització de tràmits en línia sempre que sigui possible i l’atenció telefònica en cas de dubtes: 93 8506666

 

Extraescolars

Es suspenen les activitats extraescolar públiques (Escola Municipal de Música, extraescolars comuns de les escoles...) i es recomana a les empreses privades que en realitzen (gimnasos, escoles d’idiomes, escoles de dansa, ...) que valorin la suspensió de les seves activitats.


 

Des de l’Ajuntament de Manlleu, per evitar concentracions de persones i evitar desplaçaments es suspenen els cursos, activitats i reunions. Demanem també a entitats, associacions i centres de culte que valorin l’anul·lació de les seves activitats o extremin les mesures preventives.

 

Paral·lelament a aquestes mesures insistim en que es segueixin els canals d’informació oficials i no es difonguin informacions no contrastades. Demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures, alhora que es limiti tota l’activitat possible. Recordem que davant el dubte cal trucar al telèfon de Salut respon: 061 i que a la web del Departament de Salut és on trobarem la informació oficial i actualitzada:  http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 12/03/2020 11:31:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter