Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/3/2020

Obres de millora per a remodelar les dutxes dels vestidors col·lectius de la Piscina Municipal de Manlleu

Del 23 de març al 8 d’abril es realitzaran obres en una part de les dutxes de la piscina coberta. L’equipament seguirà obrint en el seu horari habitual durant aquest període i les obres afectaran únicament a l’assignació i repartiment dels vestidors


El dilluns 23 de març s’iniciaran unes obres de millora en un dels blocs de dutxes de la piscina coberta municipal de Manlleu. Concretament es reformaran les dutxes dels vestidors de cursets, que presentaven un seguit de deficiències importants.

La piscina seguirà obrint en el seu horari habitual per tots els abonats i usuaris de bany lliure. Les obres implicaran únicament afectacions en l’ús de les instal·lacions i obligaran a fer un canvi en l’assignació i repartiment dels vestidors. Concretament, el vestidor femení restarà tancat i a les seves usuàries se’ls hi assignaran els vestidors de cursets.

Durant aquestes dues setmanes d’obres, no hi haurà cursets ni activitats de grups, que es reprendran després de setmana santa, coincidint amb l’inici de tercer trimestre escolar.


Imatges relacionades

Ajuntament de Manlleu -Esports

Data de modificació: 09/03/2020 10:18:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter